Mittatilaustyöt puusepältä Järvenpäässä julkisiin tiloihin ja koteihin

Puusepänliike Järvinen Oy on Järvenpäässä toimiva yritys, jossa valmistamme ammattitaidolla laadukkaat erikoiskalusteet julkisiin tiloihin ja koteihin.

Ota yhteyttä

Verstaallamme valmistetaan kaikenlaisia puusepäntuotteita, muun muassa kaapistoja, liukuovia, patterisuojia, yritysten palvelutiskejä, kylpyhuonekalusteita sekä ovia – myös autotalleihin. Yhdistämme yrityksessämme perintönä kulkevaan käsityötaitoon tämän päivän teknisen osaamisen. Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet. Meille voit tulla valmiin idean tai piirustuksen kanssa, tai vaihtoehtoisesti suunnitellaan yhdessä. 


Olipa tarpeenasi sitten eteisaulan tai myyntitilan sisustaminen – tai kodin remontointi – meiltä saat toiveidesi mukaiset laadukkaat kalusteet. Kysy palveluistamme lisää tai pyydä tarjous kalusteista sähköpostitse tai puhelimitse. Saat meihin yhteyden myös täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Erikoiskalusteet moneen tarpeeseen

Puusepänliikkeemme valmistaa laadukkaat erikoiskalusteet mittatilaustyönä niin julkisten tilojen, yritysten kuin kotien tarpeisiin. Kerro meille, millaisen kalusteen haluat, niin valmistamme sen. Olemme toteuttaneet muun muassa näitä kalusteita:

  • Kaapistot

  • Massiivipuukalusteet

  • Liukuovet

  • Patterisuojat

  • Kylpyhuonekalusteet

  • Yritysten palvelutiskit

  • Ovet, myös autotalleihin.

Mikäli et löytänyt tarvitsemiasi kalusteita yllä olevalta listalta, ota yhteyttä ja kysy!

Mittatilaustyöt juuri sinun toiveidesi mukaan

Etsitkö ammattitaitoista puuseppää Järvenpään ja Uudenmaan alueella, joka voisi auttaa sinua toimitilojen remontoinnin toteutuksessa? Haluaisitko kiintokalusteet, kuten kaapistot tai palvelutiskit, toimitilojesi mittojen ja tyylin mukaisesti? Oletko remontoimassa kotiasi ja haluaisit toivomasi kalusteet kylpyhuoneeseen tai keittiöön? Anna meidän auttaa sinua!

Puusepänliike Järvinen Oy valmistaa erilaiset kalusteet mittatilaustöinä. Toimimme verstaana, ja näin kykenemme valmistamaan kaikki kalusteemme räätälöidysti juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuo meille valmiit piirustukset, ja valmistamme kalusteet vuosien ammattitaidolla. Voimme myös suunnitella kalusteet yhdessä kanssasi, mikäli sinulla on mielessä idea siitä, mitä haluat. Meiltä saat tilattua juuri sellaisen kalusteen kuin sinä tarvitset.

Kysy lisää tai pyydä tarjous